Bekentenis

Ok, het is tijd voor een bekentenis: ik heb eigenlijk vreselijk lelijke, zwakke nagels. Zoals ik al wel eens zei splijten ze verschrikkelijk en ze scheuren al wanneer je er scheef naar kijkt. Gewone nagels breken, de mijne scheuren. Mijn wijs- en middelvingers zijn altijd zo kort dat ik al mijn nagels tot in het vlees weg zou moeten vijlen als ik alles op één lengte zou willen hebben. In de ‘nagellakjes-community’ is het eigenlijk behoorlijk not done om je nagels op verschillende lengte te hebben, dus ik heb behoorlijk wat gêne moeten overwinnen om mijn manicures überhaupt op het internet te plaatsen.

Met basecoat, ridgefiller en lak is het allemaal best aardig, maar zonder.. Oordeel zelf maar (de nagelriemen zijn droog en schilferig, met dank aan het winterse weer van de afgelopen tijd) :

 

De wijsvinger ziet er raar gevormd uit, omdat het nagelbed eronderuit komt.

Van opzij gezien zit er een ‘kuil’ waar mijn nagel afgebladderd is.

Van alles heb ik al geprobeerd, nooit vond ik iets dat mijn nagels verbeterde. Nouja, behalve zwangerschapshormonen dan, maarja :P

Nu wil het geval dat my homegirl Priem door nagelverzorgings-producent ASK is gevraagd mee te doen aan hun ‘bare naked challenge’ om haar nagels te versterken.. En zij verzekert mij dat het écht werkt. De volgende keer dat zij dus weer ASK-produkten bestelt, bestel ik mee en ga ik het proberen. Ik zal jullie op de hoogte houden van de (eventuele) vorderingen!

bloglovin

Comments on: "Bekentenis" (1)

  1. Ik heb ook van die bladderende nagels! Echt balen. Komt denk ik door het vele handen wassen en desinfecteren op mijn werk. Dus als je die producten hebt getest, graag een artikel! Ik wil ook mooie, sterke nagels!!

Leave a comment for: "Bekentenis"