Skittles

Je nagels lakken met een verschillende kleur op elke nagel (ook wel ‘skittles-mani’ genoemd) vind ik een bijzonder vrolijke manicure. Met de felle kleuren van de China Glaze Electropop-collectie (aangevuld met een kleurtje van P2) luidde ik de lente in:

image

Van pink naar duim: China Glaze Sunshine Pop, P2 Artful, China Glaze Electric Beat, P2 Poetic, China Glaze Dance Baby en Catrice Have an Ice Day eroverheen.

Een manicure waarvan ik spijt had ‘m er weer af te halen (al blijkt Sunshine Pop vreselijk te stainen).

Op de foto trouwens ook nog een andere bijkomstigheid waar veel gevoeligere huiden last van hebben bij het wisselen van de seizoenen: extreme droogte. Zelfs smeren met mijn geliefde Lemony Flutter kon niet voorkomen dat de vellen eraf hingen. Gelukkig is dat altijd maar even..

Als ik naar buiten kijk verlang ik weer terug naar zonnige dagen, felle, glitterende en glanzende manicures en holografische vrolijkheid. Regen be gone!

bloglovin

Comments on: "Skittles" (2)

  1. Wat grappig, nooit geweten dat dit de Skittles manicure heet! Ik vind het erg vrolijk staan! Ik ben al even nieuwsgierig naar de Electropop-collectie, jij bent er blij mee dus?

    • Annibal said:

      Ja! Ik heb ze niet allemaal en ik heb nog niet alles uitgeprobeerd (Gothic Lolita, Wicked Style, Kinetic Candy en Sweet Hook moet ik nog), maar de kleurtjes die ik heb geprobeerd zijn geweldig! In het flesje lijken ze minder fel, maar op de nagel zijn ze heel gaaf! Ze lakken ook fijn.. Enige nadeel is dus dat Sunshine Pop zelfs met 2 basecoats voor gigantische verkleuring van mijn nagels zorgde.

Leave a comment for: "Skittles"