Op verzoek: stashpics!

Nagellak verzamelen vind ik leuk: swatches bekijken, blogjes lezen, nieuwe merken en collecties bekijken. Wensenlijstjes maken ook, en sinds ik ze heb ontdekt ook mijn best doen om mooie indie-lakjes* te pakken te krijgen.

Ik ben best trots op mijn collectie (tegelijk vind ik ‘m genant groot), dus toen de vraag kwam of ik stashpics wilde laten zien besloot ik eens wat foto’s te nemen. Mind you, dit zijn telefoonfoto’s en ik heb ze in de lades laten zitten..

La 1: glitters, flakies en andere toppers/duo- en multichromes

image

Veel lades vul ik vanaf twee kanten, omdat ik er niet genoeg heb om elke kleur/kleurgroep een eigen la te geven. Deze la heeft aan de ene kant toppers:

image

en aan de andere kant duo- en multichromes waarvan ik nog niet besloten heb bij welke kleur ze horen:

image

La 2: Roze/rood en oranje

image

image

image

La 3: paars

image

image

La 4: blauw/zwart, grijs en wit

image

image

image

La 5: groen/geel

image

image

En la 6: verzorging, remover, top- en basecoats en backups:

image

Well, there you have it. Mijn stash. Jullie begrijpen de reden dat ik niet durfde te vertellen hoeveel het er zijn (met daarbij de kanttekening dat ik nog wat heb uitgeleend en wat dingen onderweg heb..).

*: indie,polish zijn kleine merken, vaak handgemaakt door 1 persoon, die door deze werkwijze dus moeilijker te verkrijgen zijn.

bloglovin

Comments on: "Op verzoek: stashpics!" (2)

  1. Oh, wauw! Wat een mooie stash, en ook zo mooi op kleur uitgezocht! Wat voor kast heb je speciaal voor je nagellak?

  2. Ik ben onder de indruk. Zie de mooiste kleurtjes zo in het voorbijgaan. En zeg nu zelf, dit is toch veel leuker dan postzegels verzamelen? ;-)

Leave a comment for: "Op verzoek: stashpics!"